Факултет за стране језике
Алфа БК Универзитет
Свечани пријем бруцоша на АЛФА БК универзитету
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Свечани пријем бруцоша на АЛФА БК универзитету

Свечани пријем бруцоша на АЛФА БК универзитету

ВЕСТ, 02.10.2018

Свечани пријем студената прве године Алфа БК универзитета одржан је данас у 11 часова, у свечаној Сали А1. Студенте прве године, у име нашег Универзитета, поздравила је ректорка проф. др Јозефина Беке Тривунац, пожелевши им срећан и успешан почетак студија.

Овом приликом студентима су се обратили и проректор за наставу проф. др Миљана Барјактаровић, проректор за науку проф. др Александар Прњат, декан Факултета за стране језике, проф. др Маја Ћук и декан Факултета за менаџмент у спорту, проф. др Драган Животић.

На свечаном пријему студентима су се представиле и студентске организације које делају на Универзитету, службе са којима ће студенти сарађивати у току студија. Ту је, пре свега, Студентска служба испред које им се представила Станка Вратница, руководилац ове службе. Затим руководилац ДСЛ департмана, Александар Пиља, који је студенте кратком презентацијом упутио у предности коришћења Е-сервиса.
Представник студената, Лука Васић, обратио се својим новим колегама несебично нудећи помоћ од стране свих чланова Студентског Парламента.
Модератор свечаног пријема била је наша бивша студенткиња, данас сарадник у настави Бранкица Ковачевић.