Факултет за стране језике
Алфа БК Универзитет
Свечани пријем бруцоша и додела почасног доктората Вељку Пауновићу
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Свечани пријем бруцоша и додела почасног доктората Вељку Пауновићу

Свечани пријем бруцоша и додела почасног доктората Вељку Пауновићу

ВЕСТ, 05.10.2015

Дана 5.10.2015. године Алфа универзитет свечано је дочекао генерацију бруцоша за школску 2015/2016. годину. У присуству бројних угледних званица, добродошлицу новим студентима пожелела је ректорка проф. др Мила Поповић Живанчевић, поручујићи им да данас ступају у своју Алфа породицу, где им на располагању стоје све службе – од студентских сервиса, преко наставног кадра, до менаџмента Универзитета. Њихов вредан рад имаће пуну подршку Универзитета, како у студентским, тако и у будућим радим данима, јер нам је жеља да данашњи бруцоши прво буду добри студенти, а онда и успешни пословни људи.

Истог дана у име власника и оснивача Универзитета, декан Факултета за менаџмент у спорту, проф. др Драган Животић, уручио је почасни докторат господину Вељку Пауновићу, селектору фудбалске репрезентације Србије за играче до 20 година. Господин Пауновић, поред многих професионалних успеха, са нашим Орлићима освојио је златну медаљу на Светском првенству 2015. године на Новом Зеланду.

Алфа универзитет радује се доласку нових бруцоша и потврђивању већ успешне сарадње са г. Пауновићем, сигуран да нам у будућности предстоје бројна академска и спортска победничка постоља.

Увек први!