Факултет за стране језике
Алфа БК Универзитет
Свечана додела диплома студентима Алфа БК универзитета
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Свечана додела диплома студентима Алфа БК универзитета

Свечана додела диплома студентима Алфа БК универзитета

ВЕСТ, 28.09.2018

Свечана додела диплома студентима основних и мастер студија Алфа БК универзитета, одржана је јуче, 26.09.2018. године у 18 часова, у клубу Јелена на Дедињу. Церемонија доделе диплома је свечано почела химном Гаудеамус Игитур, коју је извео хор Брађа Барух.

Модератор свечаности, наш прошлогодишњи студент генерације, сада сарадник у настави, Бранкица Ковачевић, након изведбе студентске химне, позвала је ректорку Алфа БК универзитета, проф. др Јозефину Беке Тривунац да се обрати свим дипломцима, њиховим родитељима и уваженим гостима и најави свечану доделу диплома свршеним студентима Алфа БК универзитета.

Дипломе је, испред Факултета за финансије, банкарство и ревизију, уручила проректорка за наставу и декан поменутог факултата, проф. др Миљана Барјактаровић.

Испред Факултета информационих технологија и Факултета за математику и рачунарске науке студентима је дипломе уручио декан, проф. др Лазар Копања. Декан, проф. др Маја Ћук је, испред Факултета за стране језике, такође, својим студентима уручила дипломе.

Испред Факултета за менаџмент у спорту проф. др Драган Животић уручио је својим студентима дипломе и најавио видео изјаву којом се присутнима обратио најуспешнији и најпознатији спортиста међу дипломцима, наш Богдан Богдановић.

Након тога уследило је и проглашење најбољих студената, међу којима су Праменковић Ана, са Факултета за стране језике, Војиновић Оливера, са Факултета за финансије, банкарство и ревизију, док је за студента генерације изабран Лесандрић Алекса са Факултета за менаџмент у спорту. Овом приликом, као најбољи студент генерације, Лесандрић се обратио уваженим гостима, али и домаћинима, истичући да је јако поносан на титулу коју носи и да до ње не би дошао, да није имао подршку декана, професора, Студентске службе, али и колега са студија којима се посебно захвалио.

 Свечаност је увеличала својим извођењем на виолончелу Јелена Михаиловић (Јела Чело), на задовољство свих пристуних, међу којима су били и наши најпознатији алумни студенти (г. Дејан Томашевић, кошаркашки репрезентативац и генерални секретар Кошаркашког савеза Србије, Александар Љубић, главни менаџер Ер-Србија (Air Serbia), Слободан Бранковић,  генерални директор Атлетског савеза Србије...).

Цела церемонија је крунисана, како традиција од 25 година налаже, бацањем капа у вис, чиме је обележен испраћај још једне у низу успешних генерација АЛФА БК универзитета, са којима се ова научна и образовна установа поноси.

Честитамо, још једном, нашим дипломцима основних и мастер студија!

С поносом,

 Ваш Алфа БК универзитет

Постани и ти део Алфа БК тима!