Факултет за стране језике
Алфа БК Универзитет
Студентски привредни форум 2018.
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Студентски привредни форум 2018.

Студентски привредни форум 2018.

ВЕСТ, 19.10.2018

Четврти по реду Студентски привредни форум одржаће се 26. и 27. октобра 2018. године на Факултету политичких наука. Циљ овог пројекта је да се студентима приближи функционисање привреде, као и да подстакне њихово предузетничко размишљање, што ће бити постигнуто кроз низ предавања, радионица и панел дискусија у којима ће учествовати представници државних институција, привредници и предузетници. Пројекат је омогућио приближавање привредног сектора младим људима у Србији и помогао да схвате како он функционише. Форум сваке године окупи преко 100 студената из различитих делова Србије, а ове године на Студентском привредном форуму учествоваће и студенти нашег Алфа БK универзитета.

Теме о којима ће се говорити на овогодишњем Форуму су омладинско предузетништво и покретање стартапа, привреда из угла велике компаније, могућности за проналажење пракси у компанијама, спој предузетништва и екологије и многе друге. На овогодишњем Форуму акценат ће бити и на радионицама јавног наступа, квалитетног управљања временом и невербалне комуникације које ће помоћи учесницима да усаврше ове вештине.

Четврти Студентски привредни форум ће отворити проф. др Зорана Михајловић, потпредсеница Владе Републике Србије, проф. др Младен Шарчевић, министар просвете, науке и технолошког развоја, проф. др Драган симић, декан Факултета политичких наука и Наталија Ристић, председница УО ЦЕДЕМ-а.

Драги студенти,

Желимо Вам ле пи успешан рад!

Ваш АЛФА БК универзитет