Факултет за стране језике
Алфа БК Универзитет
Упис
  • вебсајтови
    факултета

Упис

Факултет за стране језике Алфа БК универзитета у оквиру свог плана и програма нуди акредитоване студијске програме током којих студенти стичу знања не само из савременог енглеског језика, већ и из енглеске, канадске, аустралијске књижевности. На овај начин наши студенти имају прилику да се детаљно упознају са англо-америчком културом. Посебно смо поносни на чињеницу да наш факултет обрађује високу и академску квалификованост, док истовремено пажњу усмеравамо на развијање практичних вештина и знања, које су данас неопходне младим људима како би постали конкуренти на тржишту рада и како би што пре дошли до жељених радних места.

Предупис је у току!

Специфичност наших акредитованих студијских програма огледа се и у томе што наши студенти имају прилику да своја интересовања прошире на области пословног енглеског језика, информатике, управљања људским ресурсима и културе пословног преговарања, што им помаже да постану успешни професори, преводиоци и судски тумачи - већ и у успешним компанијама као менаџери и консултанти са одличним познавањем енглеског језика.

*

Такође Факултет за стране језике Алфа БК универзитета пружа прилику својим студентима да поред енглеског језика науче још један страни језик, а у зависности од афинитета студената, на располагању су им шпански и италијански језик.

Оно што нас издваја од других:

1. Стипендије за најбоље средњошколце и будуће бруцоше

2. Сарадња са привредом

3. Савремене методе у образовању, студирање на даљину (ДЛС)

4. Менторски рад, рад у малим групама

5. Учење кроз праксу

За све информације у вези начина студирања, предуписа и стипендијама за најбоље кандидате и студенте током студија, сазнајте позивом на број телефона 063/313153

Пријава за бесплатне припреме

Биће нам драго да се упознамо и радимо заједно.

Колико кошта

Колико кошта

За кандидате који уписују прву годину основних академских студија Алфа БК Универзитета, а који су средњу школу у четворогодишњем трајању завршили са укупном просечном оценом од 4,5 па навише, школарина износи 990 евра.

Куда са нашом дипломом?

Куда са нашом дипломом?

Преко 20 акредитованих студијских програма које нуди наш Универзитет пружају свима могућност да пронађу нешто за себе и стекну знање које ће пристајати уз њихово будуће звање.

Буди сигуран да твој избор буде само твој и не дозволи другима да утичу на твоје одлуке. Одабир Факултета је кључна ствар за твоју будућност, коју од тренутка одабира сам кројиш.

Акредитовани програми

Акредитовани програми

Преко двадесет акредитованих студијских програма на свим нивоима студија (основне студије, мастер и докторске студије), више од 20.000 студената који су своје академско звање стекли на неком од факултета Алфа Универзитета, и скоро 200 запослених, гаранција су вашег избора жељеног факултета. 

Потребна документација за упис

Потребна документација за упис

Припремите непходну документацију унапред и скратите време које вам је потребно за процедуру пријаве.