Факултет за стране језике
Алфа БК Универзитет
Конференција
  • вебсајтови
    факултета

Конференција

Задовољство нам је да вас позовемо на Седму међународну конференцију Језик, књижевност и емоције која ће се одржати 18. и 19. маја 2018. године у организацији Алфа БК Универзитета и Факултета за стране језике.

 

Факултет за стране језике Алфа БК универзитета у Београду са задовољством отвара позив за Седму међународну научну конференцију, која ће се одржати 18. и 19. маја 2017.

Жеља нам је да на Седмој годишњој конференцији Факултета за стране језике окупимо научнике, истраживаче и наставнике чије су области интересовања обухваћене темом

ЈЕЗИК, КЊИЖЕВНОСТ И ЕМОЦИЈЕ

У оквиру ове теме покушаћемо да, уз Ваше присуство и сарадњу, сагледамо и из различитих перспектива истражимо што више питања.

Пријаве за излагање (петнаест минута излагања и кратка пратећа дискусија) треба послати, на електронску адресу fsj.conference@alfa.edu.rs, најкасније до 15. маја 2017. Пријава треба да садржи име, афилијацију и електронску адресу аутора, наслов излагања и сажетак од 200 до 250 речи на енглеском и босанском/хрватском/црногорском/српском, као и највише 10 кључних речи.

Котизација износи 50 евра.

Радујемо се Вашем доласку и учешћу на нашој конференцији,

Факултет за стране језике Универзитета Алфа БК

Књижевни, преводилачки и научни доприноси Маје Херман Секулић

Научна конференција Књижевни, преводилачки и научни доприноси Маје Херман Секулић

Време: 3. новембар 2017. године

Место: Факултет за стране језике Алфа БК универзитета

Зборници

Зборници радова са претходних конференција

Излагачи

Досадашњи пленарни излагачи

Смештај

ПРЕПОРУКЕ ЗА СМЕШТАЈ

Програм

Oвде можете преузети програм:

Пријава

Пријаве радова можете послати на адресу fsj.conference@alfa.edu.rs најкасније до 5. маја 2018. године, у .doc или .docx формату.

Важно: рок за пријаве је продужен до 15. маја 2018. године